you are just a stranger

2015-02-26 @ 17:31:36 - Självporträtt

inspiration

2015-02-22 @ 19:21:16 - Inspiration
pinterest

Så fruktansvärt skönt med sportlov. När jag kom hem i fredags kändes det otroligt bra, alla jobbiga läxor avklarade samt en hel vecka framför sig full med vila. De senaste dagarna har jag städat och rensat i mitt rum. Mycket slängdes och mer kommer det nog att bli. Jag älskar inredning och skulle verkligen vilja ha ett jättemysigt och fint rum men tyvärr går det inte riktigt då jag har ett väldigt litet rum. Tänk att ha liknande rum som ovan, walk in closet, fina citat på väggarna, ljusslingor, kartor, stora ytor m.m. Det ska jag ha en dag.

Imorgon kommer fina Shawn Mendes ha en konsert här i Sverige och jag vill så gärna gå. Dock fick jag ingen biljett när de släpptes så tyvärr kan jag inte gå. Han är så otroligt duktig och har så fin musik men får inte deppa för det. Om jag sätter på mig hörlurar och blundar så kan jag låtsas att jag är där eller nåt. Ni som ska gå, ha det såååå mysigt!

 
 

frida & alex

2015-02-19 @ 19:00:43 - Människor
 
Några bilder från förra veckan när jag spontan fotade mina vänner i skolan. 

Fy farao idag var en tung dag. Kände mig väldigt trött och hängig samtidigt som mina axlar smärtade. Vi var på ett pappersbruk hela dagen och allt jag ville var att komma hem. Är väldigt skönt nu att bara sitta och vila i soffan. 

14/2

2015-02-14 @ 15:40:10 - Dagbok/Vardag


Glad alla❤️dag alla fina människor! Hoppas ni alla får en jättebra dag, själv ska jag senare iväg för att titta på mammas kör och efter det hem till mello. Kram

vinter

2015-02-13 @ 17:48:44 - Självporträtt
 

Självporträtt tagna i slutet av förra året. 

tisdag

2015-02-10 @ 18:41:12 - Kläder/Mode


Jag hade på mig mina nya byxor från h&m idag. Velat ha ett par gråsvarta boyfriend ett långt tag så när jag såg dem var jag ju helt enkelt tvungen att köpa dem. Älskar dem ❤️

senaste dagarna

2015-02-09 @ 18:57:00 - Dagbok/Vardag


Tänkte bara skriva lite om vad jag har gjort de senaste dagarna. I lördags så spelade jag fotbollscup och vi vann hela skiten! Kändes skönt att äntligen komma etta. I söndags så kände jag att det verkligen behövdes en dag att bara ta det lugnt och plugga. Och sedan idag efter skolan drog jag till hälsofrid där jag skulle på massage för mina axlar, nacke och huvud. Har haft problem med huvudet i drygt ett år så hon checkade lite hur min nacke och axlar m.m. såg ut. Det första hon sa var att jag var otroligt stel och sedan jämförde hon mina muskelknutor med en människa som jobbat på kontor i 50 år. Hon sa även att jag var hennes värsta fall för dagen. Det kändes väldigt skönt att få bekräftat att det faktiskt är någonting som inte är rätt med min kropp. Nu hoppas jag bara på att hennes massage verkligen kommer hjälpa mig. 

life

2015-02-06 @ 22:56:21 - Dagbok/Vardag
tumblr

Att komma hem från skolan idag kändes som en vinst, haha. Klarade av min redovisning och ska nu i helgen lämna in en annan stor uppgift. Känns skönt att kunna släppa det. Åkte en sväng till Frida där vi bakade cupcakes och hade det trevligt och sedan efter det när jag kom hem slängde jag mig i soffan för att titta på one tree hill, min terapi. 

Livet kan vara väldigt tungt ibland och i de lägena måste man verkligen fokusera på det positiva i ens liv. Jag har mycket att se fram emot detta år och i mitt liv. Jag vill bli den person jag vill vara, en kreativ, positiv människa som klarar sig själv. Och så vill jag resa. Nu är jag trött så jag tänkte sova och drömma mysiga drömmar. 

red lips

2015-02-04 @ 17:33:48 - Självporträtt
Jag är så fruktansvärt trött men trots det kämpar jag på med läxorna. Längtar till jag kommer hem på fredag så att min svenska redovisning är över och jag kan pusta ut. Tills nästa inlägg kan ni få glo på dessa foton här under på mig med röda läppar. Bye. 

 

OmEmma
- 18 -
  Stockholm

  bloglovin

Kontakt: emmasurell.blogg@hotmail.com