fredag

2015-01-30 @ 17:30:07 - Självporträtt
 
Det är så fruktansvärt skönt med fredag. Känner mig så fruktansvärt trött och slut så det behövs verkligen helg nu. Efter skolan har jag mest legat och tittat på pretty little liars och one tree hill. Nu sitter jag och lyssnar på musik och tänkte försöka redigera lite gamla bilder. Ha en trevlig helg allihopa!
 

body

2015-01-28 @ 19:50:57 - Självporträtt
 
För det första har jag tappat bort min fjärrutlösare. Blev så irriterad idag då jag tänkte fota men så när man precis gjort sig i ordning så hittar man den inte.. Hoppas verkligen den dyker upp snart för jag vill inte köpa en ny, i sånna fall blir det den tredje för mig. Tappade bort min i sommras också, stupid. 

För det andra var jag på Åland i helgen med laget. Vi spelade en cup där och vann hela skiten! Dock var det väl inte den svåraste cupen men en vinst är alltid en vinst.

Idag har jag varit ledig då vår lärare var sjuk så det var väldigt skönt. Pluggade och latade mig i princip hela dagen. Jag känner mig så dålig på att blogga. Haha, jag har glömt hur man gör och vad man ska skriva. Blir mest strunt känner jag. 

iphone

2015-01-19 @ 18:19:02 - Dagbok/Vardag


I lördags fyllde jag som sagt 18 år. Jag hade en jättebra födelsedag, hela dagen. Först på morgonen med familjen då jag fick lite paket, dels denna iphone 6. Tänkte inte önska mig en ny mobil först men sedan började jag fundera och bestämde mig för att jag behövde en. Min andra mobil bara krånglade och laddade aldrig fullt. Sedan på eftermiddagen/kvällen då lite släkt kom. Vi åt gått och hade det trevligt. 

Så nu är man 18. 
 

eighteen

2015-01-17 @ 14:37:19 - Dagbok/Vardag


Idag fyller lilla jag hela 18 år. Det känns väldigt konstigt, känner mig verkligen inte som 18 utan snarare 14. Snart kommer lite gäster hit och då blir det lite mat och cheesecake. Vi hörs.
 

12 januari

2015-01-12 @ 19:43:21 - Kläder/Mode

Måndag idag och egentligen skulle min första riktiga skolvecka börjat men så fick jag besked imorse att alla mina lektioner var inställda så jag fick istället vara ledig. Så fruktansvärt skönt. Har mest slappat hela dagen, var så trött från igår att jag mest legat i soffan och tittat på one tree hill hela dagen. 

Köpte för övrigt dessa hängselbyxor förra veckan. Har velat ha ett par jeansfärgade men var först väldigt tveksam men bestämde mig till sist för att inte bry mig vad andra tänker och tycker. Så jag köpte dem. 

 

underwater

2015-01-11 @ 18:12:09 - Självporträtt

Fotograferade dessa bilder igår, har haft idéen länge men aldrig riktigt tagit mig tid att fota den. Dock blev det inte riktigt som jag tänkt mig då jag hade lite problem att få vattnet den färg jag ville men är ändå väldigt nöjd. 

Var för övrigt på fotbollscup hela dagen idag. Från halv åtta till ungefär halv fem. Det var kul och det gick väldigt bra, i alla fall i gruppspelet. Vi gick till semifinal men också tyvärr ut där. 

julklappar 2014

2015-01-08 @ 21:01:34 - Dagbok/Vardag
 
Detta var vad jag fick i julklapp 2014. Jag är jättenöjd med allt och jag hade verkligen en jättebra jul. Kläder, pengar, skor, body shop produkter i min favorit doft <3, presentkort och glossybox. 

Hoppas ni hade ett jättebra jullov för nu är det tillbaka till skolan som gäller. Första dagen var idag, kort men ändå segt att vara tillbaka. Nu siktar jag mot sportlov och tar en sak i taget så ska nog detta gå galant. 

nylyckan

2015-01-03 @ 13:30:49 - Människor
Under 2014 har jag lyckats att samla ihop ett antal fotografier som jag aldrig hann lägga upp här. Vissa av de har dock lagts upp på min instagram @colorless_wind. Men tänkte att jag kunde lägga upp de här ändå. Denna fotograferingen hade jag med Michan i februari på hennes landställe i småland. En av mina favoritfotograferingar detta året helt klart.


insåg just att alla är bakifrån typ, haha. 

2015

2015-01-01 @ 16:57:24 - Blandat
Hej! Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg här på bloggen. Jag avslutade mitt bloggande förra året i mars och sen dess har jag helt enkelt inte orkat med att blogga. Det har varit väldigt skönt att inte behöva tänka på bloggen men samtidigt saknar jag att kunna skriva samt att kunna titta tillbaka på allt man gjort så därför bestämde jag mig för att jag ska börja blogga igen. Jag vet dock inte hur mycket eller så men förhoppningsvis så tappar jag det inte helt som förra året. 

Det har hänt mycket 2014, både dåligt och bra. Jag skulle inte kalla det året mitt bästa då jag varit sjuk varenda sekund (lång historia) men trots det så har jag gjort det bästa av situationen och skrapat ihop många fantastiska händelser. Jag hoppas dock att 2015 blir bättre och att det är året då jag blir frisk och all skit rinner av en. 

 
 

OmEmma
- 18 -
  Stockholm

  bloglovin

Kontakt: emmasurell.blogg@hotmail.com